Sisustussuunnittelua ja sisustuspalveluita Kangasalalla ja Pirkanmaalla

Asiantunteva sisustussuunnittelu varmistaa sen, että remontin jäljiltä tilat ovat paitsi toimivat, myös visuaalisesti miellyttävät. Meillä sinua palvelee ammattitaitoinen sisustussuunnittelija, joka auttaa toteuttamaan esteettiset ympäristöt kotiisi omien tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Kun tilojen toimivuus, esteettisyys ja visuaalisuus otetaan huomioon heti alusta alkaen, lopputuloksesta tulee varmasti viihtyisä. Sisustuspalvelua voidaan tehdä juuri toivomassasi laajuudessa, joko kokonaisvaltaisesti alusta loppuun tai vai jonkin tietyn osion kohdalla.

Sisustussuunnittelua asiakaslähtöisesti

Sisustussuunnittelu alkaa aina asiakkaan konsultoimisella, jossa kartoitetaan hänen omia yksilöllisiä tarpeitaan ja toiveitaan kotinsa tai kodin eri tilojen suhteen. Mutkattoman yhteistyön avulla syntyy asiakasymmärrys, jonka kautta suunnittelutyötä on helppoa ja vaivatonta tehdä – paras lopputulos onkin juuri asiakkaansa näköinen. Ja se saavutetaan asiakasta kuuntelemalla. Jos haluaisit tietää lisää sisustussuunnittelusta tai pyytää tarjousta, ota yhteyttä!

Asuntoa myymässä?

Kun myyt asuntoasi, varmasti päällimmäinen ajatus on se, että siitä saisi parhaan mahdollisen myyntihinnan. Seuraavana kriteerinä luultavasti on, että asunto menisi mahdollisimman nopeasti uusille omistajille. Osuiko oikeaan? Meiltä löytyy varmasti ratkaisu, jolla saadaan potentiaaliset ostajat kiinnostumaan kohteestasi huomattavasti paremmin kuin osaisit kuvitella.

Asunnon myynti tyhjänä tai täyteen kalusteita pakattuna ei ole tietenkään paras vaihtoehto. Sisustussuunnittelijamme kokemus ja näkemys myyntistailauksista ja huoneistojen kalustamisesta hakee vertaistaan. Oikeanlainen kokonaisuus, sisustus ja kalustus yhdistettynä asunnon kokoon, pohjaratkaisuun ja värimaailmaan on kaikki kaikessa. Tällä saadaan pienemmästäkin asunnosta tilavan tuntuinen, valoisampi ja ostajaehdokkaan on helpompi nähdä tila omilla huonekaluillaan.

Meidän kauttamme saat ammattitaitoiset myyntistailaukset, myyntikohteiden kalustamiset niin omilla, kuin meidän käyttämillämme kalusteilla. Pieni sijoitus stailaukseen voi olla tuhansien eurojen sekä viikkojen voitto siinä kohtaa, kun kättelet kaupat! Kiinnostuitko? Soita ja kysy, kerromme mielellämme lisää aiheesta sekä jo toteutuneista kohteistamme.