Saunaremontit Kangasalan alueella ja Pirkanmaalla

Kaipaako sinun saunasi pientä tai isompaakin laittoa? Saunaremontti onnistuu helpoiten, kun siitä vastaa paikallinen, kokenut ja luotettava ammattilainen. Kangasalan seudulla ja muualla Pirkanmaan alueella saunaremontit toteuttaa Remonttipalvelu Marko Koskela. Yrityksemme erikoisosaamista ovat juuri märkien tilojen remontit, joihin liittyy myös vedeneristystöitä. Meillä onkin laadun takeena VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti, joka varmistaa asianmukaisen ja pitävän toteutuksen vedeneristystöissä.

Saunaremontin lopputulos on yleensä tilaajansa näköinen

Saunaremonttia suunnitellessa erilaisia lopputuloksia on yleensä yhtä paljon kuin on saunojiakin. Toinen tykkää yksinkertaisesta ja riisutusta löylyhuoneesta, toiselle mieleen taas ovat tunnelmalliset puitteet upotettuine spottivaloineen ja tummine petseineen.

Joku taas haluaa kompaktin sähkösaunan asuntoonsa, toiselle tilava puulämmitteinen pihasauna on ainoa oikea vaihtoehto. Siksi saunaremontin hintatasoakaan ei voida määritellä yksiselitteisesti. Vanha nyrkkisääntö pätee kuitenkin tässäkin: yksinkertaista saa edullisemmin, mutta vaatimus- ja varustelutason kasvaessa kasvaa hintalappukin.

Tehdäkö saunaremontti itse vai ulkoistaako se ammattilaiselle

Kuten kaiken muunkin, myös saunaremontin voi periaatteessa tehdä itse, jos kokee että omat tietotaidot siihen riittävät. Parhaassa tapauksessa tämä voikin tuoda jonkin verran säästöjä, mutta pahimmassa tapauksessa aiotut säästöt jäävät pelkiksi haaveiksi erilaisten kosteus- ja homevaurioiden noustessa myöhemmin esiin.

Esimerkiksi viimeistelytöitä tehdessä työnjäljen on oltava erittäin laadukasta ja tarkkaa, jotta saunomishetkestä voi nauttia täysin siemauksin. Sen takia ammattilaisen apua kannattaa ehdottomasti hyödyntää – kun remontti tehdään kerralla oikein, voi löylyssä istua jatkossakin huolettomalla mielin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta saunaremontille!