Maalaustöitä Kangasalan seudulla ja Pirkanmaalla

Kun halutaan varmistua laadukkaasta maalausjäljestä, kannattaa maalaustyöt tilata alan ammattilaiselta. Kangasalalta käsin kattavasti koko Pirkanmaan alueella palveleva Remonttipalvelu Marko Koskela Oy toteuttaa kaikenlaiset maalaukset niin sisä- kuin ulkopinnoille omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Tarvittaessa voimme maalata vaikka koko kotisi aina lattiasta kattoon saakka avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi sisustussuunnittelijamme auttaa sinua valitsemaan kotiisi parhaiten sopivia värisävyjä yhdessä sinun kanssasi, jotta lopputuloksesta tulee varmasti mieluisa.

Maalatako itse vai ulkoistaako maalaustyöt ammattilaiselle?

Vaikka kodin eri pintojen maalaukseen on mahdollista ryhtyä myös itse, on joissakin tapauksissa ajan ja vaivan säästämiseksi kätevämpää jättää maalaustyöt kokeneelle asiantuntijalle. Esimerkiksi tummien pintojen maalaaminen vaaleaksi on yllättävän iso urakka, ja pahimmassa tapauksessa alkuperäinen väri jää silti kuultamaan uuden maalipinnan alta – useammasta maalikerroksesta huolimatta. Lisäksi nurkista voi löytyä ikäviä maaliroiskeita.

Me suojaamme maalattavat kohteet aina huolellisesti ja käytämme maalausurakoissamme aina laadukkaita maaleja, työvälineitä sekä menetelmiä, jotka varmistavat tasaisen, siistin ja peittävän jäljen. Heräsikö mielenkiintosi?

Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta!