Kylpyhuoneremontit Kangasalalla ja Pirkanmaalla

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin isoimmista remonteista. Siksi remontin toteuttamiseen kannattaa panostaa aikaa ja vaivaa. Tyylikäs kylpyhuone on myös helppo tapa nostaa asuntosi arvoa. Kylpyhuoneessa käydään joka päivä useaan kertaan, siksi kylpyhuoneen onkin syytä olla sekä viihtyisä että käytännöllinen.

Kylpyhuoneremontin hinta?

Kylpyhuoneremontin hinta määräytyy kylpyhuoneen koon, pohjaratkaisun, materiaalien ja remontin laajuuden mukaan. Vaihdetaanko pelkät kalusteet vai päivitetäänkö samalla myös laatat sekä valaistus? Riittävätkö edulliset kalusteet, vai halutaanko luoda kylpylämäinen tunnelma himmennettävällä valaistuksella, sadesuihkulla ja näyttävillä tehostelaatoilla? Halutaanko helliä jalkoja lattialämmityksellä, vai pesetkö aamuin illoin hampaitasi kylmän kaakelin kutitellessa jalkapohjia? Näihin kysymyksiin kannattaa kiinnittää huomioita heti suunnitteluvaiheessa ja kysyä myös ammattilaisen mielipidettä asiaan.

Kylpyhuonetta suunnitellessa monet ajattelevat remontin olevan pelkästään laatoitustyötä, mutta todellisuudessa laatoitus on vain pieni osa laajempaa kokonaisuutta.

Viihtyisään ja onnistuneeseen kylpyhuonekokonaisuuteen kuuluvat lisäksi esimerkiksi:

  • Laadukkaiden pohjatöiden tekeminen
  • Valaistuksen suunnittelu
  • Kalusteiden käytännöllinen sijoittaminen ja asennus
  • Nykyaikaiseksi päivitetyt sähkö- ja putkiasennukset

Tehdäkö kylpyhuoneremontti itse vai palkatako ammattilainen?

Kylpyhuoneremontin, kuten käytännössä kaiken muunkin, voi nykyään halutessaan tehdä omatoimisesti vanhan liiton ”tein itse ja säästin” -periaatteella. Mutta kiitos kiristyneen lainsäädännön, myös rakentamisen yleiset laatuvaatimukset kannattaa huomioida entistä tarkemmin jo remonttia suunnitellessa.

Erityisesti märkätilojen vedeneristetyöt kannattaa tehdä huolella ikävien seurausten välttämiseksi. Vajavainen vesieristys johtaa pahimmillaan kosteuden pääsemiseen ei-toivottuihin paikkoihin, kuten rakenteisiin. Siitä taas voi pahimmillaan seurata vakava homevaurio, jolloin remonttikustannukset moninkertaistuvat suunnattomasti. Siksi vedeneristys on syytä tehdä kerralla oikein ja kunnolla. Meillä märkätilojen vedeneristyksen suorittaa aina VTT-sertifioitu märkätilojen vedeneristäjä takuutyönä.

Kaikki on kiinni siitä, mitä haluat

Sanomattakin on selvää, että jokainen kylpyhuoneremontti on omanlaisensa projekti. Edullisimmillaan kylpyhuoneremontin voi saada käytetyn Opelin hinnalla. Toisaalta panostamalla laatuun ja materiaaleihin nostat kuitenkin roimasti asuntosi arvoa ja saat kylppäristäsi uuden E-sarjan Mersun. Silloin kelpaa kutsua kateelliset naapuritkin käymään kylässä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!