Keittiöremontit Kangasalan seudulla ja Pirkanmaalla

Onnistunut keittiöremontti koostuu huolella tehdystä suunnitelmasta ja laadukkaasta toteutuksesta. Keittiö on tunnetusti kodin sielu ja sydän, siitä syystä keittiön remontointi on syytä toteuttaa kokeneen asentajan toimesta.

Mitä ottaa huomioon keittiöremonttia suunnitellessa?

Hyvästä keittiöstä löytyy sopivasti työskentelytilaa, järkevät kaapisto- ja säilytysratkaisut, energiaa säästävät laadukkaat kodinkoneet, tilaan erikseen suunniteltu ja sopiva valaistus sekä riittävästi pistorasioita Moccamasteria, leipäkonetta ja smoothieblenderiä varten. Monesti keittiön yleisilmettä on helppo piristää pienilläkin muutoksilla, kuten esimerkiksi työtasojen päivityksellä, kaapistojen ovien ja vetimien vaihdolla tai välitilan uudistamisella.

Mitä keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontin kokonaishinta määräytyy pitkälti keittiökalusteiden mukaan. Keittiökalusteiden kilpailuttaminen on nykypäivänä äärimmäisen helppoa ja suositeltavaa, jotta jokaiselle löytyy mieleinen ja omaan budjettiin istuva kokonaisuus. Edullisimmillaan keittiön pieni ehostus nipistää kukkarostasi muutamia satasia, kokonaisvaltaisen keittiöremontin ”avaimet käteen” -periaatteella voit saada muutamilla tuhansilla.

Onnistuneen keittiöremontin kolme kulmakiveä:

  1. Huolellinen keittiön suunnittelu
  2. Ammattimainen toteutus
  3. Laadukas viimeistely

Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille

Kun keittiön pikku ehostus tai laajempikin keittiöremontti alkaa olla ajankohtaista, ota yhteyttä meihin ja pyydä meidät käymään luonasi ilmaisella arviokäynnillä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun kotiisi sopiva ratkaisu – kaupan päälle saat täydellisen lihamurekkeen reseptin!