Remonttipalvelut Kangasalalla ja muualla Pirkanmaalla

Remonttipalvelu Marko Koskela Oy tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut Kangasalalta käsin koko Pirkanmaan seudulle. Yrityksemme on tunnettu hyvästä laadusta, luotettavuudesta ja erinomaisesta asiakaspalveluasenteesta. Toteutamme kaikki kodin remontit lattiasta kattoon niin kuin sinä haluat. Erityisosaamistamme ovat keittiö- ja kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja märkätilojen vedeneristykset, tapetoinnit ja maalaustyöt sekä erilaiset lattia-asennukset. Toteutamme edellä mainitut remontit ja asennustyöt aina asiakaslähtöisesti avaimet käteen -periaatteella, työnjäljestä tai aikatauluista tinkimättä.

Hyödynnä rohkeasti osaamistamme kodin remonteissa

Kun olet suunnittelemassa remonttia kotiisi, kannattaa silloin hyödyntää kokeneen asiantuntijan osaamista ja palvelua. Me teemme niin pienet kuin isommatkin remontit toiveidesi mukaisesti, kiinnittäen erityistä huomiota laajempaan kokonaiskuvaan. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu ammattitaitoinen sisustussuunnittelija, joka auttaa sinua määrittelemään ja luomaan miellyttävän lopputuloksen heti ensimetreiltä alkaen.

Meille asiakas on ykkönen – aina

Monet yritykset tarjoavat rakennus- ja remonttipalveluita, mutta meidän kohdallamme erottava tekijä on ennen kaikkea yksilöllinen ja läpinäkyvä asiakaspalvelu – tietenkään korkeatasoista työnjälkeä unohtamatta. Otamme aidosti huomioon kaikki omat toiveesi ja tarpeesi heti suunnitteluvaiheessa, jotta lopputuloksesta syntyisi juuri sellainen kuin haluat. Remontin ajan pysyt aina tietoisena siitä, missä milloinkin mennään ja miten työt etenevät. Lopuksi sinun ei tarvitse kuin ihastella valmista jälkeä ja ottaa uudistettu keittiösi, kylpyhuoneesi tai saunasi käyttöön.